úterý 19. března 2013

Giveaway o focení a kosmetiku

Tak máme tu konečně slibovanou giveaway. :) A soutěží se o dvě ceny, první je focení s vizáží v hodnotě 1000kč (tři upravené fotky a fotí se v Praze) a druhá je sada lesku a rtěnek plus miniparfém od značky Next. Pravidla jsou jednoduchá- Do komentu napiště kterou cenu by jste chtěli a proč- nejzajímavější, nejvtipnější či nejvýmluvnější komentář vyhrává vybranou cenu. :) Soutěží se do 4.4.2013.

3 profesionální fotografie
Lesky a vůně Next 
Pravidla : být pravidelným čtenářem mého blogu (přes google v pravé liště se připojíte k tomuto webu) a nechat v komentářích váš email na který vás budu v případě výhry kontaktovat.(a také musíte být z čr nebo sr.)

A to je všecko- takže huráá do toho :)







31 komentářů:

  1. Ahoj,vybrala bych si asi druhou výhru,protože do Prahy se jen tak nedostanu je to hoodně daleko od nás .:)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj. Jsem skoro na opačné straně republiky, takže 1. cena by asi nešla :D .. Takže druhá výhra :)..
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, pro mě určitě výhru první-focení. Dlouho toužím navštívit profi fotografa, ale buď nebyly finance nebo dostatek času. Tato výhra by mě velice potěšila a splnilo by se mi jedno z mých přání.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si moc přála vyhrát profesionální focení s tvým líčením, protože podle fotek na blogu jsi velmi kreativní a nápaditá vizážistka, se kterou by mi bylo ctí spolupracovat. Mám dlouhé vlasy, které by se nebránily ani žádnému zajímavému hairstylingu :) Terka

    OdpovědětVymazat
  5. Tak určitě bych si vybrala focení, jako malá to byl můj velkej sen. Postupně jsem se smiřovala s tím, že se nejspíš nikdy nesplní, takže by to bylo úžasný splnit si ho teď =)

    OdpovědětVymazat
  6. Já sice bydlím v Praze,ale nejsem velmi fotogenický typ..Hlavně je mi jen dvanáct,takže profesionální fotky doopravdy nepotřebuji ;).Tím ale nechci říci,že je to špatná výhra.Kdybych byla starší,rozhodně si vyberu výhru číslo 1.
    Ale protože nejsem,přála bych si sadu lesků a vůni Next.A proč bych měla vyhrát právě já?Jsem z ČR,sleduji tvůj blog(to je samozřejmost,protože je skvělý,tedy co jsem si ho stihla prohlédnout :) )a chci vonět nejlépe z celé školy a mít tu nejkrásnější pusinku z celého okolí :)).Jo a miluju ledovou tříšť :DD
    naty.sweett@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. GA o fotenie tu tuším ešte nebola, super nápad. Bohužiaľ to mám do Prahy stovky kilometrov, takže skôr by som brala výhru č. 2. Navyše leskov na pery nie je nikdy dosť a hlavne s dobrým leskom sa hneď lepšie bozkáva, keďže je ťažké odolať sexi perám :) To by bolo krásne keby sa odo mňa partner nechcel ani na chvíľočku vzdialiť.. Juuj, len aby to nedopadlo ako v Dva a pol chlapa s Jakeom, keď sa mu páčila vôňa lesku a slečna chcela pusu no on len prstom zotrel lesk z jej pier a ochutnal. :D :D :D To by som sa asi nepotešila... :)

    Tak uvidíme, v každom prípade skúsim šťastie a budem si držať prsty :)

    S pozdravom Zuzana Stanko

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala jsem si to fotografování protože už potřebuju změnit profilovku na facebooku :D
    Barabursikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. mám to do Prahy daleko, takže volím kosmetiku
    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji jako ilonkastrejcova

    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak jsem si vybrala kosmetiku, nejsem totiž z prahy :))

      Vymazat
  11. Ja by som veeeeeeeeeeeeľmi chcela fotenie, nuž do Prahy to je asi milión kilometrov, a tak by som sa veľmi potešila aj kozmetike :)

    juliamihalikova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Síce nie som typ baby, ktorá sa rada fotí v zrkadle s bleskom aby si potom vyvesila na facebook svoju tvár zahalenú z polovice do svetelnej žiary, ale trmácať sa zo stredu Slovenska do Prahy na fotenie? Tým nechcem uraziť tvoje schopnosti ohľadom fotenia, určite nie sú také žalostné ako moje príšerné ksichty na fotkách. A to naozaj nepreháňam :D.
    Takže by som radšej poprosila o sadu skrášľovacích vecičiek ;).
    -email: kristinanemila@gmail.com
    -sledujem

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji :-)
    lady.kiminka@seznam.cz
    Nejsem z Prahy,pro mě tedy vyhovující je více kosmetika :-)

    OdpovědětVymazat
  14. sleduji jako Tess V.
    te.vybiralova@seznam.cz
    tak já bych si vybrala focení, i když absolutně nesnáším, když mě někdo fotí (:D), ale hrozně by mě zajímalo, zda profesionál spolu s vizážistou dokáží vytvořit hezké fotky i absolutně nefotogenickému člověku (mně :D).. nebo přeci jen ty modelky v časopisech jsou tak krásné od přírody.. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem úplný fotící maniak.. Focení si užívám ať už je vážné, nebo si u něj můžu zablbnout :) Když si představím že na něčem tak krásném jako jsou Tvé fotografie bych mohla být já, těžko se tomu dá uvěřit. Doufám že se s Tebou budu moct sejít, skvěle si focení užijeme a ještě vznikne něco krásného.

    Měj se krásně a ať se Ti s focením stále tak daří,
    Nicca
    gavlasovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to jsou krásné ceny, já bych si moc přála aby mi to vyšlo s tím focením, jelikož je to můj velký sen. A také můj přítel bude mít narozeniny, a chci mu dát nějakou svojí fotku, uměleckou, od tebe! Byla bych moc šťastná, chtěla bych zažít jeden den jako nějaká hvězda <3 Byla bych nejšťastnější!

    niki.kachi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Vybrala by som si druhú cenu nakoľko mám Prahu daleko, ale keby som z Prahy, alebo okolia určite neváham a bojujem o prvú:D a druhá je pre mňa priam ideálne voňavky milujem a práva sa mi minula jedna zo zbierky haha:D)
    natalyadameova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm a ešte mi k tomu napadlo:D dneska mám narodeniny tak by to mohol byť šťastný komentár:D))

      Vymazat
  18. ten druhý, protože nejsem ale vůbec fotogenická :D
    a.duzi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduejm a som zo SR :)
    veronika.ksenakova@gmail.com
    Cena číslo 2, lebo Praha je odomňa ďaleko, a cestovať 6 hodín aby ma upravili, nastavili ako mám stáť a ja by som sa potom pohla a pokazila fotku... nadávala na seba... a potom zase 6 hodín :D Ale tak leskov a vôní nieje nikdy dosť :D

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji. Já bych chtěla vyhrát rozhodně focení, protože lesk se vypotřebuje, ale krásná fotografie zůstane. A taky bych moc ráda obohatila svůj blog o nějaké další profesionální fotografie.
    srbova.lucie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já rozhodně ten první :) Sice si myslím, že nejsem vůbec fotogenická, ale zase mám aspon vtipné fotky :D Takže se pak máme čemu smát :) Ale třeba bych, takhle už mohla mít dokonce 3 normální fotky :D Což by mě velmi potěšilo
    brightness.of.snow@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Moc by me zajímalo to foceni, kosmetiky mám plno, ale hezkých obrazků pomálu, takze první cena mi dává velký smysl:-)
    Color.beam @ centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Moc bych si přála sadu lesku a rtěnek plus miniparfém od značky Next, jelikož když se chci ráno podívat do zrcadla, vždycky praske a lidé na ulici se ode mě odvrací. Potkat se v noci, tak se zakousnu do stromu a dělám, že jsem suchá větev.
    Také jsem uvažovala o začátku své hvězdné kariéry modelky, ovšem poté co mě vyhodili z obchodu, když se mi zamotaly nohy, protože jsem si nazula ještě relativně nízké boty na podpatku a nahodila sexy chůzi, jsem se rozhodla pro decentní líčení cirkusového klauna.

    Doufám, že jsem vás moc nepohoršila či nevyděsila, ještěže tu není povinná fotka.
    unknown3@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj :) Tak jako mě by nevadilo vyhrát ani jednu cenu že :D O profi-focení už dlouho sním, a ikdyž jsem ze Zlínského kraje tak bych si nějakou tu chvilku nejspíš našla :D ale fajn je aji ta druhá cena takže je mi to vlastně fuk :DD
    No a e-mail : kaci.ticha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já raději fotím než jsem focena, takže bych si spíš přála tu sadu kosmetickou. A proč já? Protože nemám co si od Nextu na sebe napatlat či nastříkat a tímhle bych ráda začala! Třeba se pak budu moct alespoň vzdáleně vyrovnat tvému šarmu, mrk! :)
    P.S.: Je ta voňavka ve tvaru zvláštního basketbalového míče nebo jsem definitivně slepá?

    fortovat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj:) Focení, protože bych ráda potěšila sebe i blízké :)
    ell-e@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Tak já to zkusím:) Ale raději bych tu sadu lesků a vůní, protože nejsem z Prahy ani okolí a protože, a to je ta snaha o zajímavý (ale pravdivý) důvod, mám fóbii z čehokoli, co se dává na rty a ráda bych s ní úspěšně bojovala a porazila ji, tak proto ty lesky:)
    Můj e-mail: lehnertova.eva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Nejsem sice z Prahy, ale výlety si tam dělám ráda.. Nikdy jsem nezažila žádné profesionální focení, musí to být super a nová zkušenost v této podobě by se mi moc líbila :)) Jako malá jsem vždycky chtěla být fotomodelka (bohužel na to nemám proporce), tak bych si alespoň trochu splnila dětský sen :))

    lifestylebydejna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat