pondělí 22. dubna 2013

Nový život a detox

Je brzké pondělní ráno a protože mám volno, sedím doma, srkám vodu s citronem a pomalu se prokousávám ke konci Nového života. Na nový život jsem narazila náhodou. V jednom zapadlém knihkupectví kde jsem- po prohledání všech regálů nenarazila na žádného Murakamiho, kterého jsem si tam původně šla koupit, tak v prostřední části mezi knihami ve slevě ležel Nový život. Pod tímto názvem se však neskrývá kniha s náboženskou či spirituální tematikou, ale postmoderní román z novodobého Turecka o hledání, havarujících nočních autobusech, karamelkách nový život, symbolismu v každodenním životě a nakonec i o smrti. Inu, postmoderna. Takže tu sedím, čtu a popíjím vodu. Mám totiž třídenní detoxikační dietu. A to ze dvou důvodů. Za prvé jsem se celou zimu cpala koláčema, čokoládou a koblihama a začíná se to už trochu projevovat a za druhé jsem u nové modelingové agentury takže prostě nemůžu mít špeky :). Má třídenní dieta by se správně měla skládat jen z ovoce, zeleniny a vody ale protože mám celkem rychlý metabolismus přidala jsem k tomu ještě fitness chleba abych neumřela hlady. Tak doufám že to ty tři dny vydržím bez porušování. Jo a taky jsem začala cvičit. A co vy? Držíte někdy diety a cvičíte? Nebo jste toho názoru že "nejlepší sport je kafe a dort"?:)

Snídaně, oběd a...........večeře

2 komentáře:

  1. Noo aj mne by sa nejaky detox hodil lebo som sa zimou tieš tak nejako prejedla:) a letošná zima bola nekonečná....ale moc sa mi do toho nechce:(
    Tá posledná veta ma naozaj rozosmiala:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe vubec se ti nedivím, mě se taky nechtělo a i ted se nemůžu dočkat až už skončím, pořád myslím na jídlo :D Ale stojí to za to, když se k tomu i cvičí tak výsledky jsou vážně rychlé, břicho jsem zhubla tak o velikost a nohy už taky nevypadají jako třesoucí se želé :))

      Vymazat